Apple не влаштував дисплей Samsung для наступного iPad – замість планшет отримає дисплей LG

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, Apple відмовилася від OLED дисплея для майбутнього покоління iPad, який мала розробляти Samsung. Замість неї для «яблучного» вендора цю панель буде розробляти компанія LG Display.

Як повідомляє сайт Patentlyapple з посиланням на звіт технологічного порталу The Elec, Apple скасувала проект OLED-дисплея з Samsung для майбутніх iPad Pro. Як зазначається, причина відмови Apple від угоди з Samsung – той факт, що остання не хотіла брати на себе зобов’язання по двухстековому дизайну, якого вимагала Apple. Замість неї саме LG заявила про готовність почати виробництво необхідних OLED-панелей.

Джерело підкреслює, що LG Display запровадить в iPad Pro свої системи, що мають двошарову технологію, яку компанія поставляє на ринок з 2019 року. Принцип її роботи полягає в комбінованому світінні двох шарів червоного, синього і зеленого органічних світлодіодів, завдяки чому можна отримати велику різноманітність якісних квітів. Також технологія від LG передбачає використання разом зі світлодіодами і технології низькотемпературного полікристалічного оксиду тонкоплівкових транзисторів. Такий тандем забезпечує не тільки яскравість і якість передачі кольору, але і продовжує термін служби дисплея до чотирьох разів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як зазначається, це поки все ж інсайдерська інформація. Але якщо повідомлення The Elec вірні, то LG вже приступила до виробництва 11 “і 12,9” дисплеїв для OLED iPad Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.