У Facebook розкрили причину масштабного збою в роботі сервісів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора в роботі Facebook, а також її популярних сервісів Instagram і WhatsApp стався збій. Зараз же представники компанії повідомили, чим він був обумовлений.

Так, згідно з даними Facebook, масштабний збій в роботі сервісів був спровокований змінами конфігураціями магістральних маршрутизаторів. Про це повідомили інженери американської компанії.

“Наші команди інженерів дізналися, що конфігураційні зміни в магістральних маршрутизаторах, які відповідають за координацію мережевого трафіку між нашими центрами обробки даних, привели до проблем, які перервали зв’язок” , – написано в опублікованому інженерами Facebook заяві.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Даний збій в мережевому трафіку, в свою чергу, призвів до каскадному впливу на спосіб зв’язку центрів обробки даних Facebook, що в кінцевому підсумку спровокувало припинення роботи служб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.