У Telegram тепер можна дивитися, хто прочитав повідомлення в груповому чаті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команда Telegram представила нову версію – 8.0.1 для Android, а також 8.1 для iOS. Завдяки їй в месенджері з’явилося багато цікавих функцій. Одним з нововведень стала можливість подивитися, хто з учасників групового чату прочитав повідомлення.

Повідомляється, що учасники невеликих груп тепер можуть відслідковувати, хто саме з її учасників прочитав відправлене повідомлення. Відзначається, що в цілях захисту конфіденційності дана інформація буде доступна лише впродовж тижня після відправки повідомлення. Представники месенджера запевнили, що не стануть зберігати дані про те, які повідомлення відстежують користувачі.

Ще однією новою функцією стала можливість записувати звук і відео з трансляції. Робити це можуть лише адміністратори, а учасники чату будуть інформовані про записи – поруч з назвою чату буде відображена червона точка.

Крім іншого в Telegram тепер можливо встановити тему в особистому чаті. На вибір пропонується 8 варіантів. Так, кожен користувач може встановити тему в діалозі, а відобразиться вона відразу в обох учасників чату і на всіх пристроях. Також в месенджері з’явилися інтерактивні емодзі. Їх ефект можна замінити при натисканні на емодзі. Працює він лише з обмеженою кількістю емодзі – 🎆, 🎉, 🎈, 👍, 💩, ❤️.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.