Названі способи змусити працювати ігри на несумісній відеокарті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувач Overclockers опублікував в блогах порталу рекомендації по запуску найбільш різних ігор на відеокарті, яка не «тягне» їх.

Автор розповів , що необхідно робити, щоб запустити старі або нові ігри на ПК з графічним процесором, який несумісний з ними. Один з варіантів – використовувати програмні забезпечення.

  1. Doom 3 patch v. 1.0 for Voodoo2 cards . Цей патч дозволить запустити DOOM III, наприклад, з парою 3DFx Voodoo II (по 12 Мб) в якості відеокарти. Крім цього, потрібно буде 256 Мб оперативної пам’яті, процесор Athlon XP з частотою не менше 2 ГГц, Socket-A материнська плата, Windows 98SE. Дозвіл при грі буде 800 x 600. Правда, частота кадрів в складних сценах також може опускатися до 20 к / с, додає користувач.
  1. 3D-Analyzer . Ця програма допоможе запускати гри, в які неможливо комфортно грати через те, що відеоадаптер не вміє прораховувати піксельні шейдери. Наприклад, в FarCry.
  1. DirectX Tweaker . Аналог попереднього ПЗ. Допомагає “обманювати” деякі додатки – тільки ті, що використовують API DirectX які не досягли 9-й версії.
  1. Windows SDK . Цю програму скачати можна на офіційному сайті Microsoft. Вона дозволить запускати сучасні ігри на старих відкритих. Після того як програма встановиться, треба перейти в C: \ Windows \ System32, запустити там dxcpl.exe, клікнути на “Edit list …” і додати exe необхідної гри. Далі потрібно вибрати Feature level limit необхідного рівня, включити Force WARP, Force On і застосувати все.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.