Мобільний оператор «lifecell» запустив новий тарифний план, про який мріяли всі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно мобільний оператор Lifecell запустив новий тарифний план, про який всі давно мріяли. Не так вже й багато тарифних планів, де ви можете отримати повний набір всього, що тільки можете побажати – повністю безлімітний інтернет, півтори тисячі хвилин розмов, і при цьому за неймовірно низькою ціною, яка не має аналогів в Україні по дешевизні.

Що можна отримати в рамках нового тарифного плану

У новому тарифному плані є все, що може вам знадобитися. Зокрема, до пакета послуг даного тарифу входить безлімітний інтернет, який можна повністю безкоштовно роздавати через будь-які пристрої. Також ви будете отримувати півтори тисячі хвилин дзвінків на будь-які українські номери, незалежно від оператора, яким вони обслуговуються. Після вичерпання цього пакета вам будуть надані безлімітні дзвінки всередині мережі оператора lifecell.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що тарифний план і без того неймовірно дешевий, ви можете отримати в ньому ще більшу знижку, якщо ви перенесете свій номер в систему мобільного оператора lifecell від будь-якого іншого оператора, скориставшись послугою MNP.

Називається цей тарифний план «Вільний Лайф. Регіон». Абонентська плата в ньому становить всього лише сто двадцять гривень за двадцять вісім днів, тобто операторський місяць. Це менше чотирьох гривень в день – навіть на банальний проїзд в громадському транспорті ви напевно щодня витрачаєте більше. Єдиний мінус даного тарифу – він регіональний, тобто діє не на всій території нашої країни.

Як ми писали раніше, lifecell також запустив нову послугу, яка носить просту назву «Домашній Інтернет 4G» і діє по всій території нашої країни. В її рамках ви можете отримати практично повністю безлімітний інтернет – 9999 гігабайтів на чотири тижні (операторський місяць), що майже неможливо витратити. Вартість послуги складає всього сто п’ятдесят гривень в операторський місяць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.