Названо країни з найшвидшим провідним інтернетом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Консалтингове агентство Cable.co.uk опублікувало результати щорічного дослідження швидкості інтернету в усьому світі. Експерти компанії проаналізували 224 країни і з’ясували, в яких регіонах користувачі мають найшвидший і найповільніший доступ до глобальної мережі.

У загальносвітовому рейтингу Україна займає 77-й рядок. При визначенні середньої швидкості, яка склала 25.26 Мбіт / с, було проаналізовано понад 285 тисяч унікальних IP-адрес, а також проведено понад 950 тисяч тестів. Так на завантаження фільму, обсяг якого становить 5 ГБ, у російських користувачів інтернету йде близько 19 хвилин. Варто відзначити, що в розрахунках враховується саме середня швидкість з’єднання по країні, а не максимально доступна.

Лідерами рейтингу стали острів Джерсі з показником 274 Мбіт / с, Ліхтенштейн (211 Мбіт / с) і Ісландія – 191 Мбіт / с. В кінці списку розмістилися Туркменістан (0,5 Мбіт / с), Ємен (0,68 Мбіт / с) і Ефіопія (1,2 Мбіт / с). За останній рік середня глобальна швидкість інтернету збільшилася на 5 Мбіт / с: в 2020-му вона становила 24,83 Мбіт / с проти 29,79 Мбіт / с на сьогодні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.