Слух: Samsung розробляє конкурента Apple iPad Pro

За даними інсайдерів, компанія готується до випуску серії флагманських планшетів Galaxy Tab 8. У мережі вже з’явилися очікувані технічні характеристики старшої моделі майбутньої лінійки, яка отримає приставку Ultra в назві і може стати прямим Android-конкурентом нового iPad Pro.

Очікується, що Galaxy Tab S8 Ultra буде побудований на базі мобільної платформи Exynos 2200 Із інтегрованою графікою AMD, розробкою якої Samsung займається спільно з іменитим виробником відеокарт. За попередньою інформацією, обчислювальна потужність нової платформи в різних завданнях буде відповідати рівню чіпа Apple M1, який використовується в останніх моделях iPad Pro.

З чуток, Samsung також оснастить новинку фірмовим 14,6-дюймовим дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц. Крім того, планшету приписують конфігурацію пам’яті 12/512 ГБ і збільшений в порівнянні з Tab S7 Plus розмір корпусу з тонкими рамками. За автономність гаджета імовірно буде відповідати АКБ ємністю 11 500 мАг. Вартість топової модифікації планшета може скласти $ 1320. Очікується, що його презентація відбудеться в 2022 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.