JBL представив нові навушники для смартфонів і ігрових комп’ютерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Harman, яка випускає багато продуктів під брендом JBL, на осінній презентації Harman Explore 2021 представила бездротові TWS-навушники JBL Reflect Flow Pro, вкладиші JBL Tune 130NC і Tune 230NC і ігрову гарнітуру JBL Quantum 350

Навушники JBL Reflect Flow PRO оснащені 6,8-міліметровими динаміками з можливістю управління через голосових помічників. Підтримують адаптивне шумозаглушення, фільтруючі шуми, виходячи з реальної ситуації, в якій знаходиться користувач. Звук налаштовується саме так, як потрібно для кращої якості. Пристрій може працювати без підзарядки до 30 годин, завдяки ємнісний акумулятора, вбудованому в зарядний кейс, і захищені за стандартом IP68. Також підтримується швидка зарядка за стандартом Qi. Гаджет підтримує роботу в моно- і стерео, має 6 мікрофонів для передачі голосу під час дзвінків, сенсорне управління, а також підтримує технологію Powerfin для зручної та фіксованого посадки.

Друга новинка – вкладиші JBL Tune 130NC і Tune 230NC. Пристрої популярної лінійки отримали активне шумозаглушення, захищені за стандартом IPX4. Зарядний кейс забезпечує роботу навушників до 40 годин безперервного відтворення. Обидві моделі мають по 2 мікрофони в кожному корпусі, підтримують сенсорне і голосове управління. Кастомизировать звук навушників можна за допомогою програми JBL Headphones.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третя лінійка бездротових навушників призначена для комфортної гри. Це модель JBL Quantum 350, що підтримує технологію обробки просторового звуку Quantum Surround. Пристрій сумісний з ПК і консолями за допомогою USB-донгла, що працює на частоті 2,4 ГГц. Для зручних і чітких діалогів передбачений спрямований відокремлюємий мікрофон. Гаджет отримав потужний акумулятор, що дає можливість грати до 22 годин без підзарядки, а за допомогою технології Power & Play гарнітуру можна заряджати під час гри. Технологія швидкої зарядки дозволяє зарядити гаджет на годину робочого часу всього за 5 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.