WhatsApp нарешті визначився – нові правила можна не брати

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

WhatsApp дозволив не брати нові умови, які ввів близько трьох місяців тому. Про це повідомляє PhoneArena з посиланням на сторонніх розробників.

Реклама

IT-фахівці, які досліджують вміст свіжих збірок WhatsApp, виявили в останній бета-версії месенджера дещо нове. Це стосується того самого користувальницької угоди, яке навело так багато шуму в мережі з початку 2021 року.

Суть угоди полягала в тому, що тепер Facebook (материнська компанія для WhatsApp) зможе користуватися деякими даними клієнтів месенджера, щоб формувати їх «релевантний рекламний профіль».Це обурило громадськість, через що WhatsApp кілька разів переглядав терміни впровадження апдейта і його умови. Зрештою угода була введено 15 травня 2021 року, а всі, хто його не приймуть після цієї дати, ризикували регулярно отримувати докучливі нагадування і з часом втратити частину функцій месенджера.

Однак в останній бета-складання WhatsApp було виявлено попередження, яке демонструє нові умови для користувача. Якщо людина до цих пір не прийняв нову угоду, він може не приймати його ніколи. Це рішення не позначиться на його спілкуванні з друзями і рідними – ні на листуванні, ні на дзвінки.

Однак є і мінус. WhatsApp не дозволить«Відмовників» отримувати повідомлення від бізнес-акаунтів. Зазвичай таким видом зв’язку користуються інтернет-магазини і служби доставки, щоб оповіщати клієнтів про статус замовлення або надсилати йому код для їх отримання. Відмовившись від «травневого угоди» WhatsApp, ви не зможете переглянути такі чати. Повідомлення все так же будуть приходити вам, але при спробі прочитати їх WhatsApp буде вимагати прийняти угоду.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ