Vivo розробила смартфон зі знімною селфі-камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Запропонований брендом тип селфі-модуля дозволяє зробити датчик максимально непомітним без втрати якості зйомки. Крім того, технологія передбачає можливість легкої заміни модуля без використання інструментів, що значно підвищить ремонтопридатність фірмових смартфонів.

Згідно патентної документації , мініатюрна Фронталки може бути виконана як від’єднувати модуля, який захований в корпусі смартфона. Перед зйомкою його можна висунути, зафіксувавши імовірно за допомогою магнітного кріплення. Така конструкція дозволить відмовитися від вирізів на дисплеї смартфона і складної технології розміщення подекранного датчика.

Крім того, в разі поломки досить буде встановити новий елемент, не розбираючи гаджет. Виробник також описує спеціальний механізм розблокування, який допомагає витягти модуль з корпусу апарату. Відзначається, що він оснащений власною системою лінз, але поки невідомо, чи можна буде використовувати камеру в якості автономної. Про наявність власної пам’яті, ISP та інших компонентів в складі Фронталки вендор не повідомляє.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи працює vivo над впровадженням нової технології в комерційні пристрої, і як скоро на ринку може з’явитися смартфон з подібним модулем камери – невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.