TikTok став першим за кількістю завантажень зі смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Довгий час завантажуваних мобільним додатком залишався Facebook. Згідно з останнім звітом Nikkei Asia, TikTok вдалося вийти на перше місце в глобальному рейтингу.

В даний час Facebook може похвалитися більш ніж трильйоном завантажень додатка, залучаючи мільйони нових користувачів щомісяця. Однак тривала пандемія кардинальним чином змінила спосіб спілкування, що призвело до зростання популярності коротких відео.

Що цікаво, інтерес до TikTok помічений серед представників покоління Gen Z, мілленіалов і навіть людей у ​​віці незалежно від статі. Вибухове зростання спостерігалося після відміни заборони додатки в США, яке було введено попереднім президентом Трампом. Це дозволило розширити аудиторію в Північній Америці, що разом з карантинними заходами і призвело до виходу на перше місце по завантаженнях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто враховувати, що результати по країнам суперечливі. В Японії на першому місці місцевий аналог TikTok, тоді як в Китаї все перші 10 позицій зайняті великими гравцями з Піднебесної, при цьому багато хто з них взагалі невідомі за кордоном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.