Xiaomi Mi Mix 4 позбувся важливої фішки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно компанія Xiaomi офіційно презентувала свій новий флагманський смартфон Mi Mi 4. Головною фішкою моделі стала піддисплейна фронтальна камера, але вона отримала і багато інших цікавих функцій, серед яких слід виділити можливість пошуку пристрою навіть без фізичної SIM-карти. На жаль, цю фішку довелося відключити через китайське законодавство. Представники компанії Xiaomi вибачилися перед користувачами за видалення режиму захисту від втрати.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Mix 4 також підтримує глибоку прив’язку SIM-карти до смартфона, завдяки якій смартфон відключається при заміні SIM-карти. Також модель підтримує адаптивну оптимізацію сигналу (Adaptive Signal Optimization) та ручний ввід сигналу (Manual Signal Entry). У смартфона є 19 вбудованих антен та підтримка 42 діапазонів з оптимізацією якості сигналу для 8 різних сценаріїв.

Модель стала першим смартфоном з чіпсетом Qualcomm Snapdragon 888+. Вона оснащена AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 6.67 дюйма, роздільною здатністю FullHD+, частотою оновлення 120 Гц та піддисплейною фронтальною камерою. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, у якого є підтримка швидкої зарядки потужністю 120W та бездротової зарядки потужністю 50W. Модель підтримує UWB, NFC, Wi-Fi 6 та Bluetooth 5.2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.