Samsung презентувала Galaxy Z Fold3, Z Flip3 та Watch 4 Classic у версії Thom Browne

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung презентувала версії Thom Browne для своїх нових флагманських смартфонів Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3 та смарт-годинника Galaxy Watch4 Classic. Samsung Galaxy Z Fold3 та Z Flip3 отримали ексклюзивний білий матовий дизайн зі сріблястою рамкою, а також сірим та червоним кольорами по периметру корпусу.

При покупці якогось з цих смартфонів у версії Thom Browne користувачі отримують S Pen Pro (лише у випадку Z Fol3), Galaxy Buds2, Galaxy Watch 4 з трьома ремінцями, а також бездротову зарядку для смартфона та годинника. Окрім цього, у комплект кладуть шкіряні чохли для смартфонів та навушників.

У випадку, якщо вам потрібен лише смарт-годинник, компанія Samsung продає Galaxy Watch4 Classic у версії Thom Browne окремо. Смарт-годинник має гравіювання логотипу Thom Browne на боковій грані, а також набір з трьох шкіряних ремінців. Усі продукти з цього ексклюзивного модельного ряду повинні стати доступним для попереднього замовлення 11 серпня у обмеженій кількості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що версії Thom Browne для флагманських продуктів Samsung випускаються вже третій рік. Попередні два покоління були виконані у стандартному сірому дизайні з кольоровими аксесуарами Thom Browne, але цього року компанія вирішила піти далі. Що важливо, користувачам також доступні ексклюзивні теми в стилі Thom Browne.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.