Вийшла остання бета-версія Android 12 – незабаром глобальний запуск

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google презентувала останню, четверту по порядку версію Android 12 в рамках бета-тестування цієї ОС. Вона фігурує під статусом Platform Stability, що свідчить про готовність API та всіх функцій Android 12. Через це Android 12 Beta 4 рекомендується використовувати розробникам програмного забезпечення для забезпечення сумісності з новою ОС, адже до релізу у ній вже нічого не зміниться.

Наступною версією Android 12 буде версія Release Candidate – це версія операційної системи, яка виходить вже перед фінальним, релізним варіантом. Очікується, що фінальна версія традиційно з’явиться для смартфонів Google та флагманських моделей від інших виробників вже у вересні.

На даний момент у Android 12 Beta 4 не було помічено жодних нововведень, адже весь акцент був спрямований на підвищення продуктивності та стабільності при роботі з системою. Нова бета-версія операційної системи вже стала доступною для смартфонів Google Pixel, а згодом вийде і для інших смартфонів, що входять у програму бета-тестування Android 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.