HP анонсувала моноблок та планшет на Chrome OS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HP офіційно презентувала моноблок Chromebase AiO та планшет 2-в-1 Chromebook x2 11. Окрім цього, нам показали новий монітор, що має сертифікацію Works With Chromebook. У першу чергу пристрої призначені для студентів, сімей та звичайних користувачів.

HP Chromebase AiO отримав 21.5-дюймовий сенсорний дисплей, дисплей Full HD, а також дві версії. Молодша версія отримала процесор Intel Pentium, 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ внутрішньої пам’яті eMMC, а старша – Intel Core i3 10 Gen, 16 ГБ оперативної пам’яті та SSD об’ємом 256 ГБ. Також пристрій оснащений двома USB-C, двома USB-A та мініджеком 3.5 міліметра. Ціна базової конфігурації складає 599 доларів.

HP Chromebook x2 11 отримав сенсорний дисплей діагоналлю 11 дюймів з роздільною здатністю 2160 х 1440 пікселів. За роботу відповідальний чіпсет Snapdragon 7c першого покоління, в парі з яким працює від 4 ГБ до 8 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає від 64 ГБ до 128 ГБ. Модель оснащена двома USB-C, сканером відбитків пальців та комплектним магнітним стилусом. Ціна на стартову версію також складає 599 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Монітор HP M24fd отримав сертифікацію Google Works With Chromebook та має можливість підключення до пристроїв з Chrome OS. Він оснащений IPS-дисплеєм діагоналлю 23.8 дюйма та має роздільну здатність FullHD. Частота оновлення складає 75 Гц, є підтримка AMD FreeSync та антивідблискове покриття. Є можливість підключення через USB-C до хромбуків, а також через HDMI 1.4 або VGA, також є два USB-A для підключення периферії. Ціна на новину складає 249 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.