HP анонсувала моноблок та планшет на Chrome OS

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія HP офіційно презентувала моноблок Chromebase AiO та планшет 2-в-1 Chromebook x2 11. Окрім цього, нам показали новий монітор, що має сертифікацію Works With Chromebook. У першу чергу пристрої призначені для студентів, сімей та звичайних користувачів.

Реклама

HP Chromebase AiO отримав 21.5-дюймовий сенсорний дисплей, дисплей Full HD, а також дві версії. Молодша версія отримала процесор Intel Pentium, 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ внутрішньої пам’яті eMMC, а старша – Intel Core i3 10 Gen, 16 ГБ оперативної пам’яті та SSD об’ємом 256 ГБ. Також пристрій оснащений двома USB-C, двома USB-A та мініджеком 3.5 міліметра. Ціна базової конфігурації складає 599 доларів.

Реклама

HP Chromebook x2 11 отримав сенсорний дисплей діагоналлю 11 дюймів з роздільною здатністю 2160 х 1440 пікселів. За роботу відповідальний чіпсет Snapdragon 7c першого покоління, в парі з яким працює від 4 ГБ до 8 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає від 64 ГБ до 128 ГБ. Модель оснащена двома USB-C, сканером відбитків пальців та комплектним магнітним стилусом. Ціна на стартову версію також складає 599 доларів.

Монітор HP M24fd отримав сертифікацію Google Works With Chromebook та має можливість підключення до пристроїв з Chrome OS. Він оснащений IPS-дисплеєм діагоналлю 23.8 дюйма та має роздільну здатність FullHD. Частота оновлення складає 75 Гц, є підтримка AMD FreeSync та антивідблискове покриття. Є можливість підключення через USB-C до хромбуків, а також через HDMI 1.4 або VGA, також є два USB-A для підключення периферії. Ціна на новину складає 249 доларів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ