Названо найпопулярніші додатки у світі додатки для спілкування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Соціальна мережа TikTok стрімко набирає популярність та стає найпопулярнішим додатком для спілкування у світі. Згідно з останніми даними, соціальній мережі TikTok вдалося обігнати Facebook, ставши найкращим додатком у світі по кількості завантажень. До цього, нагадаємо, першу позицію зайняв Facebook.

Ріст кількості користувачів TikTok пов’язаний з багатьма факторами, у тому числі з глобальною пандемією коронавірусу COVID-19, через яку робота та навчання перейшли в дистанційний формат. Через це популярність TikTok виросла не лише серед молоді, але й серед людей середнього та похилого віку.

Нагадаємо, що у США під час президентства Дональда Трампа була заборонена соціальна мережа TikTok, але після приходу Джо Байдена це було скасовано, завдяки чому аудиторія TikTok відчутно зросла через притік аудиторії з США. Завдяки успіху TikTok з’явилися конкурентні рішення, як Instagram Reels та YouTube Shorts.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На другому місці залишається Facebook, на третьому – WhatsApp. Наступні позиції займають Instagram, Facebook Messenger, Snapchat, Telegram, Likee, Pinterest та Twitter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.