З’явилися перші дані про флагманський камерофон Vivo X70 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo готує до виходу новий флагманський смартфон Vivo X70 Pro, про що каже те, що модель вже пройшла тестування у бенчмарку Geekbench. Смартфон фігурує під кодовим модельним номером V2105, він оснащений чіпсетом MediaTek Dimensity 1200 та 12 ГБ оперативної пам’яті.

Китайська версія працюватиме під управлінням операційної системи Android 11 з оболонкою Origin OS, щоправда, для міжнародного ринку модель отримає операційну систему Funtouch OS 11. Vivo X70 Pro набрав 859 балів у однопотоковому тесті та 2638 балів у багатопотоковому тесті.

 

Очікується, що компанія Vivo проведе офіційну презентацію вже у вересні цього року, і в її рамках будуть показані смартфони Vivo X70 Pro Plus, Vivo X70 Pro та Vivo X70. Нагадаємо, що останні два покоління Vivo X були оснащені флагманськими камерами з системами оптичної стабілізації, тому це покоління також повинне бути непоганим в плані зйомки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo X70 Pro повинен вийти за ціною близько 670 доларів, а топова версія Vivo X70 Pro Plus коштуватиме 940 доларів. На даний момент характеристики цих двох моделей залишаються невідомими, але вони мають стати відомі вже найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.