Xiaomi Mi 11T отримає чіпсет MediaTek Dimensity

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi вже сьогодні проведе свою офіційну презентацію. В її рамках повинні бути презентовані флагманський смартфон Xiaomi Mi Mix 4, планшет Xiaomi Mi Pad 5 зі стилусом, OLED-телевізор, флагманську колонку та інші новинки, серед яких може бути і новий недорогий флагманський смартфон Xiaomi Mi 11T.

Модель пройшла сертифікацію в Індонезії, завдяки чому стали відомі її характеристики. Так, серед іншого, модель має отримати чіпсет MediaTek Dimensity, а враховуючи, що вона буде флагманською, слід очікувати, що вона буде оснащена топовою платформою MediaTek Dimensity 1200.

Що цікаво, ця модель стане першою у модельному ряду Xiaomi Mi 11, яка буде працювати на чіпсеті MediaTek, а не на Qualcomm Snapdragon. Усі смартфони з модельного ряду Xiaomi Mi 11 мають були оснащеними Qualcomm Snapdragon.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi 11T та Xiaomi Mi 11T Pro будуть підтримувати технологію широкополосового зв’язку (UWB), які вже реалізовані у iPhone 12 та Samsung Galaxy S21 Ultra. Очікується, що моделі будуть оснащені OLED-дисплеями з частотою оновлення 120 Гц, отримають до 12 ГБ оперативної пам’яті, бездротову зарядку потужністю до 70W та швидкою зарядкою потужністю до 120W.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.