Програма Realme PC Connect буде призначена для зв’язку між смартфоном та комп’ютером

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme планує вже незабаром презентувати свій перший ноутбук, що вийде під назвою Realme Book. Згідно зі словами Ману Кумар Джайна (Manu Kumar Jain), виконавчого директора Realme India, у ноутбука буде підтримка режиму Realme PC Connect для швидкого зв’язку зі смартфонами компанії.

Нагадаємо, що у багатьох компаній-виробників смартфонів та ноутбуків є схожі програмні рішення, що спрощують обмін контентом та керування смартфоном з комп’ютера. Найвідомішими з них є Multi Screen від Huawei та Dex від Samsung. Окрім цього, схоже рішення під назвою MIUI+ вже протягом майже року тестує компанія Xiaomi.

Також слід згадати про компанію Oppo, яка працює над аналогічною фішкою, що отримає назву Cross Screen Interconnection. Фішка на даний момент проходить тестування та повинна з’явитися у ColorOS 12. Компанії Realme та OnePlus, що є дочірніми компаніями Oppo, вочевидь, також матимуть доступ до цього програмного забезпечення, тому між ними буде певна схожість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки компанія Realme має презентувати ноутбук першою серед трьох вищеназваних брендів, очікується, що вона першою і покаже можливість з’єднання комп’ютера та смартфона через пропрієтарне програмне забезпечення. Офіційна презентація повинна пройти вже незабаром, 18 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.