Розкрито всі характеристики Xiaomi Mi Mix 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися всі характеристики нового флагмана Xiaomi, що отримає назву Mi Mix 4 та буде офіційно презентований вже завтра. Ця модель стане першою з піддисплейною фронтальною камерою від компанії Xiaomi та буде презентована вже завтра, 10 серпня.

Xiaomi Mi Mix 4 отримав OLED-дисплей з діагоналлю 6.67 дюйма та роздільною здатністю FullHD+. За роботу буде відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 888 Plus, що робить його першою моделлю з цим чіпсетом на ринку. У парі з цим чіпсетом працюватиме оперативна пам’ять LPDDR5, флеш-пам’ять тут буде стандарту UFS 3.1.

У Xiaomi Mi Mix 4 буде підтримувати NFC, Bluetooth 5.2, Wi-Fii 6 та UWB (це робить Mi Mix 4 першою моделлю з цією фішкою). Модель матиме скляну тильну панель та металеву рамку. З коробки Mi Mix 4 буде поставлятися з операційною системою Android 11 та оболонкою MIUI 12.5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера смартфона включатиме головний сенсор 108 МП. Модель отримає захист за стандартом IP68, але не отримає додаткового дисплея на тильній панелі, як Xiaomi Mi 11 Ultra. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, у якого буде підтримка швидкої зарядки потужністю 120W та бездротової зарядки потужністю 80W.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.