Опубліковано нові подробиці про Xiaomi Mi Pad 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi опублікувала новий тизер свого топового планшета Xiaomi Mi Pad 5, що повинен бути презентований вже післязавтра, 10 серпня. На новому тизері можна побачити дисплей Mi Pad 5 з заокругленими гранями, а також кейс-клавіатуру, який, вочевидь, буде аксесуаром, розробленим спеціально для Mi Pad 5.

Компанія Xiaomi поки не опублікувала багато деталей про Mi Pad 5, але вже відомо, що модель буде мати підтримку стилуса. Крім цього, на опублікованому тизері можна зауважити лінію антен на боковій рамці, що каже про підтримку LTE або 5G (нагадаємо, що витоки даних свідчили про це вже давно).

Моделі будуть оснащені IPS-дисплеями з діагоналлю 10.9 дюйма, роздільною здатністю QuadHD+ та частотою оновлення 120 Гц, при цьому частота сенсора складатиме 240 Гц. Залежно від версії, за роботу будуть відповідальні чіпсети Qualcomm Snapdragon 870 або Snapdragon 860.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Pad 5 буде доступним у трьох версіях – модельний ряд включатиме планшети Mi Pad 5, Mi Pad 5 Pro та Mi Pad 5 Lite (перші дві версії отримають потужніший Snapdragon 870, а молодша – Snapdragon 860). На даний момент решта характеристик та ціни залишаються невідомими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.