Опубліковано нові подробиці про Xiaomi Mi Mix 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’являється нова й нова інформація про Xiaomi Mi Mix 4, оскільки він буде презентований вже через декілька днів. Раніше у Мережі з’являлися зображення його фронтальної панелі, а тепер стало відомо, як смартфон буде виглядати ззаду. Окрім цього, з’явилося фото коробки фірмового захисного чохла.

Xiaomi Mi Mix 4 повинен отримати камеру, як у Xiaomi Mi 11 Ultra, але вони будуть не повністю ідентичними, оскільки у Mi Mix 4 не буде екрана, вбудованого в блок основної камери. Як можна зауважити, основний датчик достатньо великий, і з підпису можна зробити висновок, що його роздільна здатність складе 108 МП (нагадаємо, що у Xiaomi Mi 11 Ultra роздільна здатність основного сенсора складає 50 МП).

Новий флагманський Xiaomi Mix 4 повинен отримати топовий чіпсет Qualcomm Snapdragon 888 (або Snapdragon 888 Plus, його розігнану версію), в парі з яким працює від 8 до 12 ГБ. Модель отримає OLED-дисплей з діагоналлю 6.6 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та підвищеною частотою оновлення. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, у якого буде підтримка швидкої зарядки потужністю 120W.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.