Розкрито характеристики флагманського iQOO 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові флагманські смартфони iQOO 8 повинні бути анонсовані вже 17 серпня – тоді компанія повинна показати два смартфони, iQOO 8 та iQOO 8 Pro. Деякі характеристики обох девайсів вже з’явилися, причому є як неофіційні, так і офіційні дані. Згідно з останніми даними, iQOO 8 отримає плоский дисплей, а iQOO 8 Pro – дисплей зі загнутими гранями.

iQOO 8 буде поставлятися з флагманським чіпсетом Snapdragon 888 Plus, який стане розігнаною версією Snapdragon 888, з вищою частотою процесора та графічного адаптера. У моделі буде підтримка швидкої зарядки потужністю 120W.

У iQOO 8 Pro буде встановлений LTPO-дисплей з діагоналлю 6.78 дюйма, роздільною здатністю QuadHD+ та частотою оновлення 120 Гц. Модель буде використовувати нову 10-бітну панель Samsung E5. У Pro-версії також буде виріз під фронтальну камеру зверху по центру дисплея і підтримка DC Dimming.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Pro-версії також буде використовуватися топовий Qualcomm Snapdragon 888 Plus. Модель отримає основну камеру з головним сенсором формату 1/1.5” та піддисплейний сканер відбитків пальців. За автономність моделі буде відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, буде підтримка швидкої зарядки потужністю 120W та швидкої бездротової зарядки потужністю 50W.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.