Смартфони Xiaomi почали витісняти конкурентів по всьому світу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Два тижні тому Xiaomi, посилаючись на звіт компанії Canalys, розповіла про те, що в другому кварталі 2021 року посiла друге місце на світовому ринку смартфонів. Тепер же у компанії з’явилися свіжі підтвердження цієї інформації.

Так, відразу три аналітичні компанії – IDC, Strategy Analytics і Counterpoint – підтвердили, що Xiaomi успішно почала витісняти конкурентів по всьому світу. Про це розповіли представники китайського IT-гіганта.

За даними IDC, за останній рік кількість відвантажених смартфонів Xiaomi збільшилися на 86,6%, що забезпечило їй ринкову частку в 16,9%. У той же час Strategy Analytics заявляє про показники 85,3% і 16,8% відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Counterpoint дала трохи інші дані. Згідно з ними, Xiaomi в другому кварталі поставила на світовий ринок 53 млн смартфонів. Це і дозволило їй досягти другого місця в загальносвітовому рейтингу виробників телефонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.