Експерти розповіли про майбутню суперзброю США

Експерти з лабораторії ВПС США в Кіртланді склали аналітичний звіт на основі інвестицій Пентагону в розробки зброї направленої дії.

У звіті представлено прогноз про озброєння армії США через 40 років.

Про це повідомляє військовий портал The Drive.

На думку американських військових фахівців, в даний момент світ переживає переломний момент в розробці зброї спрямованого дії.

Зокрема, американські військові в майбутньому можуть отримати технології силового поля, створювані відразу декількома рівнями захисту.

Силове поле буде являти собою інноваційний аналог протиракетної оборони, також забезпечує захист від безпілотників і інших ворожих об’єктів з повітря.

Зокрема, в основу розробки можуть бути покладені лазери і електромагнітні системи.

«Це не зовсім зоряні війни, але ми наближаємося до цього. До 2060 року ми можемо прогнозувати, що системи DE стануть більш ефективними, і ця ідея силового поля включає в себе методи знищення та інших загроз, наприклад, ядерних », – пояснив головний науковий співробітник лабораторії Джеремі Мюррей-Крезана.

В даний момент американські військові вже мають на озброєнні корабельні і наземні системи захисту спрямованої енергії, проте вони обмежені у своїй дії і здатні вражати тільки відносно прості цілі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я