Соцмережа Clubhouse скасувала систему інвайт і відкрилася для всіх бажаючих

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Творці програми заявили, що завжди хотіли, щоб кожна людина в світі “мав доступ до змістовних розмов”.

Соціальна мережа Clubhouse, доступ до якої раніше був можливий тільки на запрошення зареєстрованих учасників, скасувала систему інвайт і відкрила доступ до реєстрації для всіх бажаючих. Про це повідомляється в блозі соцмережі.

“Дванадцять ненудних місяців по тому ми раді повідомити, що Clubhouse вийшов зі стадії бета-тестування, відкритий для всіх і готовий відкрити наступну главу. Це означає, що ми видалили нашу систему списків очікування, щоб приєднатися міг будь-яка людина … Ви можете привести з собою близьких друзів, однокласників, членів сім’ї, колег і кого завгодно – на iOS або Android “, – сказано в ньому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Творці Clubhouse підкреслюють, що система запрошень була важливою частиною його історії, проте вони завжди хотіли, щоб ця соцмережа була відкритою і кожна людина в світі “мав доступ до змістовних розмов”.

Відзначається, що за першу половину року команда виросла з 8 до 58 осіб, а кількість “кімнат” для спілкування зросла з 50 тисяч до 500 тисяч.

“З моменту запуску на Android ми додали в співтовариство 10 млн чоловік і з моменту запуску Backchannel минулого тижня було відправлено 90 млн особистих повідомлень. У середньому слухач зараз проводить в Clubhouse більше години в день, і величезний відсоток людей не просто слухає, а на насправді говорить … тим часом, кількість спільнот і клубів по всьому світу продовжує зростати з кожним днем найнесподіванішим чином “, – заявили творці Clubhouse.

Вони також представили логотип соцмережі в вигляді махають долоні (раніше логотипу у неї не було) і пообіцяли робити нові оновлення кожні один-два тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.