Новини України та Світу

Ціни новинок Samsung засвітилися в інтернет-магазині до презентації

Share

Не чекаючи заходу Galaxy Unpacked, користувач Reddit злив в мережу роздрібні ціни більшості прийдешніх новинок. Дані він взяв не з голови: відразу кілька фірмових гаджетів вже відзначилися на сайті європейського онлайн-ритейлера.

Як стверджує користувач з ніком FragmentedChicken, який посилається на сайт магазину електроніки LambdaTek, згинається Samsung Galaxy Z Fold 3 надійде в продаж в кольорах Phantom Black, Phantom Silver і Phantom Green за ціною € 1673, за версію з накопичувачем на 256 ГБ, а модифікація з 512 ГБ пам’яті обійдеться покупцям в € 1777. Приблизно стільки ж на релізі коштувала і попередня модель серії.

Що стосується Samsung Galaxy Z Flip 3, його очікувана ціна становить € 975 і € 1025 за моделі з накопичувачами на 128 і 256 ГБ відповідно. Смартфон буде доступний в чорному, білому, світло-рожевому, темно-синьому, сірому, лавандовому, кремовому і зеленому корпусах. Таким чином, новинка буде трохи дешевше торішньої моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Друге покоління повністю бездротових навушників Samsung Galaxy Buds в чорному, фіолетовому, білому і зеленому корпусах буде пропонуватися в Європі за € 149. Розумні годинник Galaxy Watch4 Classic в сталевому корпусі чорного або сріблястого кольору розміром 42 мм коштуватимуть € 358, а їх 4G-модифікація – € 399. 46-міліметрова модель обійдеться в € 379 і € 419 відповідно.

Нарешті, Galaxy Watch4 Active в алюмінієвому корпусі, як стверджує джерело, будуть доступні в чорному, сріблястому, зеленому і рожево-золотистому кольорах. Новинка в 40-мм корпусі надійде в продаж за ціною € 256 і € 298 (4G), а 44-міліметрова модель буде коштувати € 277 і € 318,38 (4G).

Презентація нових складних смартфонів, TWS-навушників і носяться пристроїв Samsung відбудеться 11 серпня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024