Ціни новинок Samsung засвітилися в інтернет-магазині до презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не чекаючи заходу Galaxy Unpacked, користувач Reddit злив в мережу роздрібні ціни більшості прийдешніх новинок. Дані він взяв не з голови: відразу кілька фірмових гаджетів вже відзначилися на сайті європейського онлайн-ритейлера.

Як стверджує користувач з ніком FragmentedChicken, який посилається на сайт магазину електроніки LambdaTek, згинається Samsung Galaxy Z Fold 3 надійде в продаж в кольорах Phantom Black, Phantom Silver і Phantom Green за ціною € 1673, за версію з накопичувачем на 256 ГБ, а модифікація з 512 ГБ пам’яті обійдеться покупцям в € 1777. Приблизно стільки ж на релізі коштувала і попередня модель серії.

Що стосується Samsung Galaxy Z Flip 3, його очікувана ціна становить € 975 і € 1025 за моделі з накопичувачами на 128 і 256 ГБ відповідно. Смартфон буде доступний в чорному, білому, світло-рожевому, темно-синьому, сірому, лавандовому, кремовому і зеленому корпусах. Таким чином, новинка буде трохи дешевше торішньої моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Друге покоління повністю бездротових навушників Samsung Galaxy Buds в чорному, фіолетовому, білому і зеленому корпусах буде пропонуватися в Європі за € 149. Розумні годинник Galaxy Watch4 Classic в сталевому корпусі чорного або сріблястого кольору розміром 42 мм коштуватимуть € 358, а їх 4G-модифікація – € 399. 46-міліметрова модель обійдеться в € 379 і € 419 відповідно.

Нарешті, Galaxy Watch4 Active в алюмінієвому корпусі, як стверджує джерело, будуть доступні в чорному, сріблястому, зеленому і рожево-золотистому кольорах. Новинка в 40-мм корпусі надійде в продаж за ціною € 256 і € 298 (4G), а 44-міліметрова модель буде коштувати € 277 і € 318,38 (4G).

Презентація нових складних смартфонів, TWS-навушників і носяться пристроїв Samsung відбудеться 11 серпня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.