В Україні анонсували створення мобільного застосунку «є-Суд»: що відомо

В Україні незабаром можна буде отримати інформацію про надходження документів у судових справах у мобільному застосунку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром для «Електронного суду» з’явиться мобільний застосунок – «є-Суд». Про це повідомляє пресслужба ДСА.

Наразі ДСА України за підтримки проекту ПРООН завершує роботи по розробці мобільного додатку Електронного суду.

Зазначається, що сервіс застосунку «є-Суд» буде адаптовано для роботи в смартфонах та на інших мобільних пристроях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перша версія додатку в більшій мірі відтворюватиме функціонал веб-версії Електронного суду, за виключенням можливості подачі документів до суду.

Мобільний додаток дозволятиме наступне:

  • отримувати інформацію про нові надходження документів у судових справах – судових рішень, повісток (повідомлень) про дати судових засідань, документів інших сторін по справі, тощо;
  • мати завжди «під рукою» у смартфоні інформацію по всіх судових справах, в яких Ви є стороною по справі, з можливістю ознайомитися з усіма документами по справі в електронному вигляді;
  • управляти своїми довіреностями на надання іншим особам доступу до своїх справ та можливості від Вашого імені подавати документи.

Для того, щоб скористатись мобільним додатком, необхідно буде попередньо зареєструватися у повній веб-версії Електронного суду.

В наступних планах ДСА – реалізувати можливість реєстрації в Електронному суді з використанням мобільного застосунку, а також можливість подачі документів до суду в електронному вигляді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.