Huawei назвала кількість користувачів HarmonyOS 2.0

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лише через місяць після виходу публічної версії HarmonyOS 2.0 компанія поділилася інформацією про зростаючу популярність мобільної ОС. За короткий період виробнику електроніки вдалося розгорнути її на мільйонах пристроїв.

На відміну від ряду розробників Android-прошивок, компанія передбачила можливість поновлення до Harmony OS 2.0 навіть для деяких пристроїв, випущених понад п’ять років тому. Зараз операційна система доступна для 69 моделей гаджетів HUAWEI.

Згідно наведеної брендом статистикою, за минулий місяць на нову ОС перейшли понад 25 мільйонів смартфонів по всьому світу, і ця цифра продовжує зростати. Тільки за перші два тижні після релізу прошивку встановили близько 18 мільйонів користувачів. Розповіла компанія і про вік основної аудиторії HarmonyOS 2.0 – від 16 до 35 років.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільш популярними смартфонами серед користувачів нової прошивки стали HUAWEI Mate 30 і 30 Pro, а також пристрої серії P40. До кінця першої половини 2022 року компанія планує зробити операційну систему доступною для більш ніж 100 моделей мобільних пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.