У TikTok можна буде постити трихвилинні ролики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У популярній соцмережі TikTok гряде велике нововведення – в сервісі можна буде публікувати ролики тривалістю три хвилини.

Про це сьогодні повідомили представники TikTok. Нагадаємо, що раніше максимальна тривалість відео, дозволена для публікації в соцмережі, становила 60 секунд.

” У найближчі кілька тижнів ми запустимо можливість створювати більш довгі відео в TikTok для всіх і надамо нашому міжнародному співтовариству велику свободу дій в тому, що стосується зйомки, завантаження і редагування безпосередньо в TikTok відеороликів тривалістю до трьох хвилин” , – поділилася команда TikTok.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також з’ясувалося, що в тестовому режимі можливість постити трихвилинні ролики раніше була доступна деякої вибірці користувачів. Зараз же дане нововведення буде доступно всім бажаючим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.