OnePlus і OPPO об’єднуються. Чого чекати користувачам?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абсолютно раптово компанії OnePlus і OPPO офіційно оголосили про злиття. В офіційній заяві генеральний директор OnePlus Піт Лау розповів про причини такого рішення, про подальшу роботу і те, як це вплине на продукцію бренду.

Ще в минулому році засновник і глава OnePlus Піт Лау, який, до слова, виходець з компанії OPPO, зайняв пост керівника підрозділу з планування та розробки продуктів OPPO. Разом з тим команди обох компаній почали допомагати один одному, що дозволило підвищити продуктивність. З урахуванням позитивних змін було прийнято рішення про подальшу інтеграцію з OPPO.

За словами Піта Лау, така тісна співпраця дасть обом компаніям більше ресурсів для створення нових продуктів. Він запевняє, що одним з результатів цього злиття стануть більш часті і стабільні оновлення програмного забезпечення для пристроїв OnePlus. Варто відзначити, що з цього року смартфони OnePlus для китайського ринку почали поставлятися з ColorOS – фірмовою оболонкою OPPO.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У заяві говориться, що OnePlus залишиться самостійним і незалежним брендом, продовживши працювати над тим, щоб надавати користувачам найкращі продукти та досвід. Глава компанії повідомив, що вона і далі має намір підтримувати зв’язок зі спільнотою, як робила це раніше. 

Не виключено, що об’єднання з OPPO стало результатом того, що OnePlus сама вже не справляється з помітно розрісся за останні роки асортиментом своїх пристроїв. Так, поновлення для смартфонів почали виходити все з більшою затримкою .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.