Володарям відеокарт NVIDIA доведеться міняти операційну систему

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром компанія NVIDIA перестане випускати драйвери для Windows 7 і Windows 8.1. Ці операційні системи користуються великою популярністю серед геймерів, особливо Windows 7 через сумісності з величезною кількістю старих ігор.

Драйвери для Windows 7 і Windows 8.1 перестануть випускатися вже з жовтня 2021 року. NVIDIA продовжить випускати лише невеликі оновлення з патчами, що закривають уразливості і закривають критичні помилки. Не виключено, що для нових моделей відеокарт з графічними процесорами NVIDIA взагалі не будуть випускатися драйвери для Windows 7 і Windows 8.1.

31 серпня 2021 року NVIDIA випустить останнє оновлення драйверів для Windows 7 і Windows 8.1, а 4 жовтня вийде оновлення, яке отримає тільки Windows 10. Таким чином підтримка старих ОС буде завершена навіть раніше наміченого терміну – вже цього літа.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

NVIDIA закликає геймерів, які до цих пір використовують Windows 7 і Windows 8.1, переходити на Windows 10. Рішення про відмову випуску драйверів для старих операційних систем, за словами компанії, пов’язане з припиненням підтримки цих версій ОС з боку Microsoft (Windows 7 не підтримується з січня 2020 року, а Windows 8.1 перестане підтримуватися з 2023 року).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.