Слух: Facebook випустить розумні годинники з двома камерами і знімним дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явився інсайдерський звіт про новий гаджет компанії. Повідомляється, що Facebook готується представити розумні годинник, фішками яких стануть оригінальний форм-фактор і також глибока інтеграція прошивки в фірмові сервіси та соціальні мережі.

За попередньою інформацією, смарт-годинник Facebook отримають металевий корпус, знімний дисплей, і будуть оснащені відразу двома камерами: фронтальною для відеозв’язку і основною з роздільною здатністю 1080p і функцією автофокусування. Отримані за допомогою гаджета знімки і ролики можна буде швидко опублікувати в Instagram і Facebook, або відправити WhatsApp.

Згідно мережевих джерел, для розробки новинки Facebook співпрацює з кількома сторонніми компаніями. Однією з головних особливостей пристрою стане модульна конструкція – так, дисплей смарт-годин можна буде від’єднати для використання в якості екшн-камери. Пристрою приписують підтримку мобільних мереж LTE, сумісність з готуються до релізу AR-окулярами, пульсометр і кастомную версію Android в якості операційної системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представник компанії в бесіді з журналістами не підтвердив, але і не спростував можливість випуску фірмових розумних годин. Очікується, що гаджет буде представлений влітку 2022 року за ціною близько $ 400.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.