Apple вбудує глюкометр в мабутні годинники

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple проводить опитування серед власників розумних годинників Apple Watch, в якому вона намагається дізнатися більше про те, як користувачі використовують пристрої для відстеження даних про стан здоров’я. Окремо задається питання про те, чи у користувача будь-які додатки для відстеження рівня глюкози в крові.

Опитування було розіслано серед користувачів розумних годинників Apple Watch в цю п’ятницю. В опитуванні є розділ, присвячений функціям здоров’я. Apple спочатку запитує про функції, вбудованих в watchOS, таких як додаток Workout, підрахунок кроків, пройдену відстань, нагадування про нерухомому положенні. Apple хоче знати, наскільки активно власники годин користуються цими функціями.

Крім того, Apple також запитує про сторонні додатки для контролю стану здоров’я. В опитуванні пропонуються на вибір додатки для відстеження тренувань, гідратації і харчування, а також контролю прийому ліків і рівня глюкози в крові.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple часто розсилає опитування користувачам перед впровадженням тієї чи іншої функції. Не завжди варіанти, зазначені в опитуванні, реалізуються в комерційному продукті, проте зовсім недавно пройшов слух про те, що в нових розумних годиннику Apple Watch може з’явитися глюкометр. Більш того, в майбутньому Apple Watch, можливо, зможуть визначати вміст алкоголю в крові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.