Instagram дозволить вибрати, чи бачити «лайки» в публікаціях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фотосервіс Instagram розпочав завершальний етап інтеграції функції, яка приховає кількість «лайків» до публікацій. Справжні тести розпочались два роки тому, але всі помилки вже видалено, тож найближчим часом всі отримають доступ до цієї функції.

Цього разу Instagram дозволить користувачам вибрати, чи відображати, скільки «лайків» мають публікації в облікових записах. Можливість вибору забезпечить повний контроль над експериментами, що проводяться соціальною мережею. Тести показують, що споживачі мають різні уподобання, що вимагає пошуку більш гнучкого рішення.

Намагаючись запропонувати найкращий сервіс, в Instagram придумали три альтернативні варіанти. Один з них – приховати натискання кнопки «Подобається» у публікаціях інших людей, другий – видалити ті самі дані зі своїх дописів, третій варіант – продовжувати бачити «лайки».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен обліковий запис зможе зробити свій вибір відповідно до особистих уподобань, а також налаштувати функцію з меню програми.

Коли тести завершаться, планується інтегрувати ту саму функцію в профілі Facebook. На цьому етапі немає інформації про те, скільки ще часу Instagram витратить на тести, але надання більшої свободи кожному користувачеві, ймовірно, сподобається багатьом людям.

Є багато випадків, коли ви хотіли б приховати свої вподобання публікацій в Instagram. Також бувають випадки, коли ви хочете показати, наскільки популярною є публікація. Компанія, здається, шукає ідеального балансу з новою функціональністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.