Названі найвпливовіші компанії в світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журнал Time вперше опублікував рейтинг «найвпливовіших компаній». Видання щорічно складає рейтинг найвпливовіших людей світу, тепер же вони звернули увагу на організації. У новий рейтинг включені компанії, які, на думку редакції і експертів, «допомагають намітити важливий шлях вперед».

Рейтинг «найвпливовіших компаній» розбитий на п’ять категорій – «Першопрохідники», «Лідери», «Інноватори», «Гіганти», «Руйнівники», в кожну з яких включено від 16 до 21 компанії. Всього в список включено 100 організацій.

У списку опинилися виробники споживчих пристроїв Apple і Sony – вони потрапили в категорію «Лідери». Там же виявилися фармацевтичні компанії Pfizer, BioNTech і Johnson & Johnson, які розробляють вакцини від коронавірусу, виробник спортивного одягу Nike, соціальна мережа Twitter, автомобільний концерн Volkswagen і англійська прем’єр-ліга з футболу (АПЛ). Очолила цей розділ Національна баскетбольна асоціація.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікава категорія «Інноватори». У неї журнал включив творця відеоігор і консолей Nintendo, стрімінговий сервіс Netflix, програму для організації відеоконференцій Zoom, музичний сервіс Spotify, розробника комп’ютерних ігор Epic Games виробника графічних чіпів Nvidia і соціальну мережу TikTok.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.