Стало відомо кількість повернень Cyberpunk 2077. Цифра вас шокує

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гра Cyberpunk 2077 навіть після всіх переносів вийшла далеко не такою, якою її очікували: проблеми з продуктивністю на консолях і ПК, зламані механіки і квести, які не працюють здатності і безліч інших проблем. У підсумку гра виглядала швидше як добротна бета, а не релізний продукт, однак продавалася вона за повну вартість, що мається на увазі не порадувало гравців.

В результаті студія CD Projekt RED була не тільки змушена прибрати своє дітище з ігрового магазину Sony, але і почати повертати гроші всім охочим – навіть тим, хто награв в Cyberpunk 2077 більше часу, ніж дозволяють умови повернення. І тепер стали відомі точні цифри проданих копій і повернень, і вони як мінімум дивують.

Так, до кінця 2020 року було продано 13.7 млн копій гри, з них 76% у вигляді цифрового видання. При цьому гравці на ПК відзначилися – на їх частку припадає 56% продажів, тоді як на PlayStation 28%, а на Xbox взагалі тільки 17%. Сумарний дохід від продажу гри всього за пару місяців склав значні 315 млн доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І тепер CD Projekt RED поділилася статистикою повернень, яка виявилася просто смішною – близько 30 000 копій. Це становить всього 0.2% від усіх проданих версій гри, що можна назвати вкрай незначною цифрою. У грошовому еквіваленті сума повернень склала 2.23 млн доларів, що знову ж таки меркне в порівнянні з прибутком.

У підсумку можна сказати, що більшість геймерів все-таки вірять в те, що польська студія доробить гру. І, загалом і в цілому, прогрес є: за півроку Cyberpunk 2077 стала куди більш «іграбельною» на консолях попереднього покоління, а з гри зникла велика частина неприємних багів. Однак все ще роботи вистачає, і, будемо сподіватися, студія гру не закине.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.