Sony перенесе свої найбільш вагомі ігри на мобільні платформи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інтерес до мобільного геймінгу з боку гігантів ринку цілком виправданий. На частку мобільних ігор припадає половина прибутку всієї ігрової індустрії у світі. Це не дивно, враховуючи кількість користувачів смартфонів.

Технологічні потужності сучасних гаджетів вже давно перегнали можливості стаціонарних ПК зразка 2013-2015 років, що дозволяє запустити на екрані смартфонів і планшетів серйозні ігри з технологічною графікою. Втрачати такий ринок не врахували рівносильно втрати потенційної частки прибутку, причому, чималою.

Тому керівництво Sony зацікавлене в адаптації своїх кращих проектів до мобільного геймінгу. Японський технологічний гігант відкриє новий ігровий підрозділ, який впритул займеться іграми для мобільних платформ. В даний момент компанія шукає людину на посаду топ-менеджера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У списку вимог до претендента вказано перенесення популярних ігор на мобільні платформи. Так що в майбутньому, можливо, геймери зможуть пограти в Uncharted або The Last of Us прямо з екранів своїх гаджетів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.