Twitter хотіла витратити 4 млрд доларів на покупку Clubhouse

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, в останні місяці компанія Twitter вела переговори з Clubhouse, плануючи придбати набирає популярність соціальну платформу.

Як повідомляє Bloomberg, в ході переговорів була узгоджена приблизна сума угоди, яка становить близько 4 мільярдів доларів. Однак в якийсь момент переговори припинилися, причини не повідомляються.

Bloomberg додав, що представники Twitter і Clubhouse відмовилися коментувати це питання. До появи цієї інформації стало відомо, що Clubhouse веде переговори про залучення фінансування від інвесторів на суму 4 мільярди доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаток Clubhouse дозволяє користувачам проводити свої власні онлайн-радіо. Слухачі можуть підключитися до трансляції та взяти участь в дискусії, проте для цього необхідно отримати дозвіл адміністратора трансляції.

Незважаючи на те, що платформі всього рік, вона привернула увагу великих бізнесменів і зірок Голлівуду. Додаток Clubhouse швидко стало популярним, після чого Microsoft, LinkedIn, Slack і Twitter заявили про те, що працюють над аналогічною функціональністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.