Bitcoin виросте ще в 10 разів і обжене золото за капіталізацією

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У понеділок вартість світового ринку криптовалюти досягла рекордного рівня в 2 трильйони доларів . Серед них ринкова вартість Bitcoin склала 1,1 трильйона доларів.

На думку Ark Invest, стрімке зростання Bitcoin продовжиться, так як інтерес користувачів до цієї криптовалюти збільшується. Ціна на Bitcoin зросла більш ніж на 500% протягом року в 2020 році. Крім того, в цьому році вона знову подвоїлася, досягнувши рекордного рівня в 61 606 доларів в минулому місяці.

Coinbase, найбільша біржа криптовалюти в Сполучених Штатах, недавно оголосила про те, що вона стане публічною 14 квітня. Це стало ще однією віхою в індустрії криптовалюти. У зв’язку з цим Яссин Ельманджра (Yassine Elmandjra), аналітик кріптоактівов в Ark Investment, сказав, що Bitcoin може перевищити загальну капіталізацію золота, яка становить 10 трильйонів доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ельманджра також піддав критиці політиків, в тому числі міністра фінансів США Джанет Йеллен (Janet Yellen). Йеллен раніше попереджала, що Bitcoin вкрай неефективний, нестабільний і часто використовується для незаконного фінансування.

Я дійсно думаю, що це просто застарілі аргументи, викликані повною відсутністю освіти і відсутністю інтересу до вивчення цього питання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.