Новини України та Світу

Viber вирішив обійти Telegram. Що відомо про нову функцію збереження переписки

Share

Суть нововведення полягає в закріпленні у верхній частині чату “гарячих” пропозицій брендів, оповіщень про проведені акції, оголошень про розпродаж та інших корисних для просування товарів і послуг анонсів, пише “prostomob“.

Функція називається “закріпити бізнес-чат” і працювати вона буде за тим же принципом, що і функція закріплення листування з приятелями.

Закріплений бізнес-чат дозволить зацікавленим пропозицією споживачам швидко виходити на зв’язок з продавцем, оперативно переглядати інформацію з накладної, уточнювати статус виконання заявки, копіювати квитанцію про оплату і т. д.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб активувати опцію і відкрити діалогове вікно, необхідно вибрати потрібне повідомлення (діалог зі списку) і зробити затяжний клік з утриманням пальця протягом декількох секунд.

Власникам айфонів для відкриття діалогового вікна досить зробити свайп вліво і вибрати опцію “закріпити вгорі”.

Нагадаємо, які додатки найчастіше використовують українці в Інтернеті.

Результатами свого дослідження поділилися представники компанії “Kantar Україна”. Так, судячи з рейтингу, додаток Viber, яке раніше було найпопулярнішим серед українців, вже втратив позиції. Замість цього месенджер Telegram, який засновував Павло Дуров, продовжує розширювати свою аудиторію. Судячи з усього, цей додаток ще буде вище в таких рейтингах в майбутньому.

Варто відзначити, що все ж перші місця рейтингу зайняли Chrome і YouTube. Зрозуміло, що це і браузер, і платформа, де в цілому всі користувачі та споживають відео-контент. Вже тільки після них йде Viber, який раніше довгий час був першим додатком за популярністю серед українських користувачів. Однак тепер додаток поступився платформам Google, і перше і друге місце дісталося їм.

Більш того, вже на четверте на п’яте місце знову потрапили платформи компанії Google: це електронна пошта Gmail, а також спеціальний додаток з картами Google Maps. Тільки після них, вже шосте місце займає соціальна мережа Facebook. Однак далі йде не месенджер цієї соціальної мережі, а Приват24 – Інтернет-банкінг відомого ПриватБанку.

Далі за популярністю Telegram і Fb Messenger, в яких люди спілкуються один з одним. Закриває десятку кращих популярний мікроблог з фотографіями Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024