Viber вирішив обійти Telegram. Що відомо про нову функцію збереження переписки

Функція називається "закріпити бізнес-чат" і працювати вона буде за тим же принципом, що і функція закріплення листування з приятелями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Суть нововведення полягає в закріпленні у верхній частині чату “гарячих” пропозицій брендів, оповіщень про проведені акції, оголошень про розпродаж та інших корисних для просування товарів і послуг анонсів, пише “prostomob“.

Функція називається “закріпити бізнес-чат” і працювати вона буде за тим же принципом, що і функція закріплення листування з приятелями.

Закріплений бізнес-чат дозволить зацікавленим пропозицією споживачам швидко виходити на зв’язок з продавцем, оперативно переглядати інформацію з накладної, уточнювати статус виконання заявки, копіювати квитанцію про оплату і т. д.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб активувати опцію і відкрити діалогове вікно, необхідно вибрати потрібне повідомлення (діалог зі списку) і зробити затяжний клік з утриманням пальця протягом декількох секунд.

Власникам айфонів для відкриття діалогового вікна досить зробити свайп вліво і вибрати опцію “закріпити вгорі”.

Нагадаємо, які додатки найчастіше використовують українці в Інтернеті.

Результатами свого дослідження поділилися представники компанії “Kantar Україна”. Так, судячи з рейтингу, додаток Viber, яке раніше було найпопулярнішим серед українців, вже втратив позиції. Замість цього месенджер Telegram, який засновував Павло Дуров, продовжує розширювати свою аудиторію. Судячи з усього, цей додаток ще буде вище в таких рейтингах в майбутньому.

Варто відзначити, що все ж перші місця рейтингу зайняли Chrome і YouTube. Зрозуміло, що це і браузер, і платформа, де в цілому всі користувачі та споживають відео-контент. Вже тільки після них йде Viber, який раніше довгий час був першим додатком за популярністю серед українських користувачів. Однак тепер додаток поступився платформам Google, і перше і друге місце дісталося їм.

Більш того, вже на четверте на п’яте місце знову потрапили платформи компанії Google: це електронна пошта Gmail, а також спеціальний додаток з картами Google Maps. Тільки після них, вже шосте місце займає соціальна мережа Facebook. Однак далі йде не месенджер цієї соціальної мережі, а Приват24 – Інтернет-банкінг відомого ПриватБанку.

Далі за популярністю Telegram і Fb Messenger, в яких люди спілкуються один з одним. Закриває десятку кращих популярний мікроблог з фотографіями Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.