Комп’ютерна виставка Computex 2021 пройде онлайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щорічна міжнародна комп’ютерна виставка Computex вже вдруге постраждала від пандемії. Ще минулого тижня планувалося провести захід, як і було заведено з 1981 року, у Всесвітньому торговому центрі в столиці Тайваню. Однак на тлі різкого погіршення ситуації з Covid-19 було оголошено про скасування виставки в фізичному форматі.

Про це повідомив організатор Computex – Тайванський рада з розвитку зовнішньої торгівлі (TAITRA). Було прийнято рішення, що в цьому році, як і в минулому, виставка буде повністю віртуальної. 

«З новою хвилею пандемії коронавірусу по всьому світу більшість учасників виставки, включаючи міжнародних експонентів, відвідувачів і ЗМІ, не можуть приєднатися до заходу через прикордонного контролю. Тому організатори Computex вирішили скасувати виїзну виставку в цьому році », – сказали в TAITRA.

Згідно із заявою організатора заходу, віртуальне шоу #COMPUTEXVirtual триватиме протягом усього червня. Однак інсайдери Computex припускають, що більшість компаній – потенційних учасників виставки будуть робити акцент на своїх віртуальних заходах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.