Такого ще не було. Xiaomi розкрила масштаб своєї глобальної презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi сьогодні розкрила масштаб своєї презентації, призначеної на понеділок. Уже виходячи з останніх витоків було зрозуміло, що захід виявиться дуже великим, але насправді вона буде навіть більша, ніж можна було думати.

Xiaomi сьогодні опублікувала новий тизер, в якому йдеться про анонс новинок відразу у восьми категоріях. Xiaomi Mi 11 Pro , Mi 11 Ultra , Mi 11 Lite 5G , Mi Mix 4 – це тільки одна категорія! Фітнес-браслет Mi Band 6 – інша. Mi Notebook Pro 2021- третя. А крім цього ще будуть нові кондиціонери, роботи-пилососи, пральні машини, зарядні пристрої, роутери.

Окремо поза категорії йде новий співпроцесор. Компанія голосно заявила про нього вчора, але по факту ні про яку власної однокристальної системі, яка могла б лягти в основу апаратної платформи смартфона або планшета, мова не йде: компанія представить власний ISP – процесор зображення, який дозволить поліпшити якість фото в смартфоні. Очікується, що такий ISP буде використовуватися в Mi Mix 4 і, можливо, в Mi 11 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.