YouTube добавить невтішну функцію для блогерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відеохостинг оголосив про запуск нового алгоритму перевірки відеозаписів на використання чужих матеріалів. Здійснюватися вона буде ще на стадії завантаження ролика, а не після публікації. Очікується, що використання цього інструменту дозволить авторам уникнути ситуацій з примусовим відключенням монетизації через порушення права інтелектуальної власності.

Нова функція заздалегідь повідомить творцеві завантаження контенту про наявність в його ролику захищених авторським правом матеріалів, а також перевірить, чи відповідає відео правилам розміщення реклами. За заявою представників YouTube, сервіс виступає за скорочення кількості «жовтих позначок», який вказує на неможливість монетизації роликів через порушення копірайту або правил майданчика.

При виявленні проблем YouTube запропонує виправити відповідний фрагмент і перезалити відеоролик. Таким чином, автори зможуть попередити небажане відключення монетизації і бути впевненими, що публікації будуть приносити дохід від підключеної реклами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, у авторів каналів буде можливість подати апеляцію ще до розміщення відеоролика. Така процедура зазвичай займає кілька днів, але у разі, якщо претензія виявиться необгрунтованою, творець контенту отримає дохід від реклами за весь час публікації. В іншому випадку ці гроші перейдуть до правовласника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.