Share

Компанія OnePlus незабаром повинна презентувати свій новий флагманський модельний ряд OnePlus 9, який включатиме моделі OnePlus 9 та OnePlus 9 Pro. У Мережі вже всі рендери та характеристики цих смартфонів, тому варто розібратися, чого очікувати від цих моделей і чи варті вони нашої уваги.

OnePlus 8 Pro та OnePlus 8T були оснащені дисплеями з частотою оновлення 120 Гц. Згідно з новими даними, OnePlus 9 pro буде оснащений флагманським дисплеєм OLED LTPO з частотою оновлення 120 Гц. По суті, дисплей буде аналогічним тому, який встановлений у Samsung Galaxy S21 Ultra. Слід звернути увагу на те, що у стандартного OnePlus 9 буде встановлений традиційний OLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц.

За роботу і OnePlus 9, і OnePlus 9 Pro буде відповідальний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 888, в парі з яким працюватиме оперативна пам’ять стандарту LPDDR5. Об’єм оперативної пам’яті у OnePlus 9 повинен складати 8 ГБ, у випадку OnePlus 9 Pro об’єм складатиме 12 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли компанія OnePlus презентувала свій флагманський смартфон OnePlus 8T, однією з головних фішок смартфона компанія називала швидку зарядку потужністю 65W. Очікується, що вона перекочує, як мінімум, у Pro-версію, якщо не у обидві. При цьому, що важливо, у обох версій очікується підтримка швидкої бездротової зарядки, але вже відомо, що у OnePlus 9 Pro вона повинна скласти 45W. Також відомо, що у Pro-версії буде підтримка реверсивної бездротової зарядки. Обидві моделі будуть оснащені акумуляторами об’ємом 4500 мАг.

Також компанія OnePlus вже підтвердила, що нові смартфони будуть випущені у партнерстві з Hasselblad, щоб покращити якість зйомки у нових флагманах. Нові смартфони будуть використовувати кастомний сенсор Sony IMX789 з можливістю зйомки 12-бітного RAW, а також 4K 120 fps та 8K 30 fps. Крім цього, смартфони отримають сенсор Sony IMX766 50 МП з широким кутом огляду.

Вже відомо, скільки приблизно коштуватиме новий флагманський смартфон OnePlus 9. Враховуючи, що OnePlus 8 коштував 699 доларів, очікується, що OnePlus 9 коштуватиме приблизно стільки ж. Оскільки OnePlus 8 Pro коштував 899 доларів, OnePlus 9 буде коштувати стільки ж. Компанія вже підтвердила, що OnePlus 9 буде поставлятися з зарядним блоком у комплекті.

Загалом OnePlus 9 та OnePlus 9 Pro виглядають справді багатообіцяюче, особливо враховуючи те, що компанія обіцяє саме у цьому модельному ряду великі зміни в плані зйомки. Якщо все буде справді так, то у OnePlus цілком може вийти скласти не лише в плані характеристик та швидкості, але й плані зйомки конкуренцію смартфонам Apple та Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Ben Jamin

Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

Опублікував
Ben Jamin
  • Останні записи

    Чому шахраї телефонують на WhatsApp і Telegram

    Небажані дзвінки від шахраїв отримали новий різновид — тепер зловмисники дзвонять не лише за номером,…

    14.05.2024

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024

    ПриватБанк здивував клієнтів: у банку спростили обмін валют

    Державна фінустанова "ПриватБанк" полегшила процедуру обміну валют для бізнес-клієнтів. Для цього запустили валютну торговельну платформу.…

    13.05.2024

    Чому на флешці не варто довго зберігати важливі файли

    Багато людей роками зберігають файли на USB-флеш-накопичувачах. На перший погляд, цей підхід є абсолютно правильним.…

    13.05.2024

    Sony Xperia 1 VI отримає більший оптичний зум, ніж Samsung Galaxy S24 Ultra

    Поточний флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, має телефотокамеру з оптичним зумом від 3,5-кратного до…

    13.05.2024

    Представлений vivo X100 Ultra – флагман з найкращими на ринку камерами

    Компанія vivo провела у Китаї презентацію нової лінійки смартфонів, до якої увійшли моделі X100s, X100s…

    13.05.2024