OnePlus 9 та OnePlus 9 Pro – чого очікувати?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus незабаром повинна презентувати свій новий флагманський модельний ряд OnePlus 9, який включатиме моделі OnePlus 9 та OnePlus 9 Pro. У Мережі вже всі рендери та характеристики цих смартфонів, тому варто розібратися, чого очікувати від цих моделей і чи варті вони нашої уваги.

OnePlus 8 Pro та OnePlus 8T були оснащені дисплеями з частотою оновлення 120 Гц. Згідно з новими даними, OnePlus 9 pro буде оснащений флагманським дисплеєм OLED LTPO з частотою оновлення 120 Гц. По суті, дисплей буде аналогічним тому, який встановлений у Samsung Galaxy S21 Ultra. Слід звернути увагу на те, що у стандартного OnePlus 9 буде встановлений традиційний OLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц.

За роботу і OnePlus 9, і OnePlus 9 Pro буде відповідальний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 888, в парі з яким працюватиме оперативна пам’ять стандарту LPDDR5. Об’єм оперативної пам’яті у OnePlus 9 повинен складати 8 ГБ, у випадку OnePlus 9 Pro об’єм складатиме 12 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли компанія OnePlus презентувала свій флагманський смартфон OnePlus 8T, однією з головних фішок смартфона компанія називала швидку зарядку потужністю 65W. Очікується, що вона перекочує, як мінімум, у Pro-версію, якщо не у обидві. При цьому, що важливо, у обох версій очікується підтримка швидкої бездротової зарядки, але вже відомо, що у OnePlus 9 Pro вона повинна скласти 45W. Також відомо, що у Pro-версії буде підтримка реверсивної бездротової зарядки. Обидві моделі будуть оснащені акумуляторами об’ємом 4500 мАг.

Також компанія OnePlus вже підтвердила, що нові смартфони будуть випущені у партнерстві з Hasselblad, щоб покращити якість зйомки у нових флагманах. Нові смартфони будуть використовувати кастомний сенсор Sony IMX789 з можливістю зйомки 12-бітного RAW, а також 4K 120 fps та 8K 30 fps. Крім цього, смартфони отримають сенсор Sony IMX766 50 МП з широким кутом огляду.

Вже відомо, скільки приблизно коштуватиме новий флагманський смартфон OnePlus 9. Враховуючи, що OnePlus 8 коштував 699 доларів, очікується, що OnePlus 9 коштуватиме приблизно стільки ж. Оскільки OnePlus 8 Pro коштував 899 доларів, OnePlus 9 буде коштувати стільки ж. Компанія вже підтвердила, що OnePlus 9 буде поставлятися з зарядним блоком у комплекті.

Загалом OnePlus 9 та OnePlus 9 Pro виглядають справді багатообіцяюче, особливо враховуючи те, що компанія обіцяє саме у цьому модельному ряду великі зміни в плані зйомки. Якщо все буде справді так, то у OnePlus цілком може вийти скласти не лише в плані характеристик та швидкості, але й плані зйомки конкуренцію смартфонам Apple та Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.