Не чекайте AirPods 3 23 березня – їх відклали до кінця року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами знаменитого мережевого аналітика Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), який вкрай рідко помиляється, коли мова заходите про техніку Apple, бездротові навушники AirPods 3 не відображатися в ході презентації 23 березня. Купертіновци ухвалили рішення відкласти їх вихід на кінець року. Причина – падіння продажів попередніх поколінь AirPods. 

Масове виробництво AirPods 3 швидше за все стартує тільки в 3 кварталі поточного року. Пан Куо прогнозує, що з 1 по 3 квартали 2021 року поставки AirPods скоротяться на 25% в річному численні – до 55 мільйонів.

Після виходу AirPods 3, якщо попит на них виявиться досить великий, то в 4 кварталі Apple поставить на ринок близько 23 мільйонів навушників. Що стосується всього 2021 року, то Куо очікує скорочення поставок до 78 мільйонів. У 2020 році, для порівняння, йшлося про 90 мільйонах AirPods. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, аналітик повідомляє, що в Apple ще не визначилися з тим, чи залишати AirPods 2 на ринку після виходу AirPods 3. Якщо модель попереднього покоління, як і раніше буде продаватися, то, з огляду на більш низьку ціну, це може негативно позначитися на популярності AirPods 3 . З іншого боку – відсутність недорогих версій бездротових навушників може призвести до ще більш істотного падіння загального продажу. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.