Bitcoin дорожче 60 000 доларів. І це новий рекорд

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку січня цього року Bitcoin подорожчав до 30 000 доларів, 15 лютого він коштував вже 50 000 доларів, а 22 лютого – 58 000 доларів. Після цього стрімке зростання перервався, але ненадовго. За минулу добу головна криптовалюта світу (скільки б не агітував Ілон Маск за Dogecoin) подорожчала майже на 4000 доларів і переступила позначку в 60 000 доларів.

На момент написання новини за 1 BTC давали 60 160 доларів. Якщо Bitcoin вдасться закріпиться на цьому рубежі, то зростання найближчим часом продовжиться. Падіння вартості криптовалюта на останньому тижні лютого і першого тижня березня був обумовлений розпродажем BTC – багато інвесторів вважали за краще зафіксувати прибуток, а хтось вклався в облігації США, ставки за якими, за чутками, будуть рости.

Bitcoin тягне собою і інші криптовалюта: майже весь Топ-10 світових криптовалюта забарвлений в зелений колір. Так, наприклад, Etherium за добу подорожчав трохи більше, ніж на 6%, а за тиждень – майже на 20%. Схожий тижневий приріст у Binance Coin і Litecoin.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.